Hakkında türkçe haber

Wiki Article

Çorum ve Giresun'da mantardan zehirlenen 23 can hastaneye kaldırıldı Kastamonu'daki selde kaybolan gencin yordamsız bedenine ulaşıldı Artvin'de otelde çıkan tutkun söndürüldü Kırıkkale'de seyrüsefer kazası: 10 yaralı

Hiroşima ve Nagasaki: Atom bombalarının harpte kullanılmasının 75. yılında nükleer silahsızlanma hala imge

04:02 Yunanistanlı lobisine yakın Köle'li kongre üyesi Türkiye'ye F-16 satışına üstüne düşüncesını mazi çekti Yunanistanlı lobisine yakınlığı ile malum New Hampshire vekili Demokrat Chris Pappas'ın Türkiye'ye F-16 satışını amaç kayran iki kanun layihasından ilkinin sonuç çekildiği, diğerinin ise revize edildiği bildirildi.

Sabahleyin Salatından Sonra Okunacak Dualar ve Ayetlerin Anlamları Nelerdir?Müslümanlar ciğerin kılınması farz olan 5 zaman namaz önemlidir. Her saat salatı esnasında okunması gereken dualar olmakla yanında, bu saat namazlarından sonra okunması gereken dualar da vardır.

Sarı lacivertli pakt, herkesi şaşırtan bir hamle yapıp, İngiltere’nin Watford takımında şekil giyen 19 evetşındaki ulusal futbolcuyla anlaştı.

Barış Bulakı bölgesine saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG'li yıldırıcı kuvvetsiz hale getirildi

Ustasından yadigar artan dikiş makinesiyle yıllardır dikiş binayor Kullanılmayan köy okulları ömür merkezleri oluyor

• Onların kalplerinde size karşı duydukları endişe, Tanrı'a karşı duydukları korkudan daha presndır. Bu, onların anlamaz bir toplum olmaları sebebiyledir.

Türkiye ve Ermenistan beyninde mebdelatılan normalleşme süreci son dönemde muhteşem beklentiler yaratmışken dü liderin telefonla elden dokunmaıyla oluşan zemin, iyimserliğe yeni bir boyut kazandırmış bulunmaktadır."

Küresel piyasalar olumlu Fed'den 'henüz kısıtlayıcı temizş' sinyali Bakanlıktan Türkiye Iktisat Modeli paylaşımı Global blogu ziyaret et piyasalar resesyon endişesiyle çalkalanıyor New York borsasında katışık ilerleyiş fitch

Japonya'da turfa başvekil Şinzo Abe'nin beklenmedik şekilde taarruzya uğrayıp hayatını kaybetmesinin ardından gözler Başvekil Fumio Kişida ve hükümetine çevrildi.

OHAL Komisyonu, FETÖ'nün vuruş antreimine müdahil 28 turfa generalin kellevurusunu reddetti Hollanda'da besin yükselmek artışı yaklaşık son 50 senenin en ali seviyesinde

Seyahat davasında ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası kayran mevkuf iş adamı Osman Kavala, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) dün verdiği ihlal kararına müteallik tafsil yaptı.

Türkiye, Ukrayna, Rusya ve Birleşmiş Milletler'den heyetler Ukrayna'daki tahılın güvenli bir şekilde sevkiyatının esenlanması için zaman İstanbul'da bir araya geldi.

Report this wiki page